قدم پنجم تفاوت-تفکر-ثروتمند-و-فقیر
برای شنیدن فایل صوتی قدم پنجم تفاوت تفکر ثروتمند و فقیر از طریق لینک ذیل اقدام بفرمائید.
تفاوت تفکر ثروتمند و فقیر:
سلام به همه دوستان جان: با قدم پنجم در خدمتتان هستیم توی قدم پنجم و ششم میخواهیم ۱۴ خصلت و تفاوت بین تفکر آدمهای پولدار و فقیر را با هم مرور کنیم، که تغییر ذهنیت کامل بشود، تو هفته اول داریم روی ذهن کار میکنیم. بحث پولدار و فقیر نه از جنبه مالی بلکه از جنبه روانی هم هست یعنی فقط بحث پول نیست. مابین پولدار و فقیر قشر میانگین و وسط جامعه رو هم داریم. هفت تا ۱۴ خصلت و تفاوت بین تفکر آدمهای پولدار و فقیر را با هم مرور کنیم، که تفاوت تفکر ثروتمند و فقیر را در قدم پنجم میگویم. خیلی مفاهیم ساده است حالا تلاش میکنم یک توضیح کوچک برای هرکدام بدهم.
آدمهای پولدار همیشه برای بردن بازی میکنند
اولین موضوع: آدمهای پولدار همیشه برای بردن بازی میکنند، و آدمهای فقیر برای نباختن بازی میکنند. سادهترین مثالش فوتبال هست زمانی که تیم ملی فوتبال ایران کیروش مربی بود. کیروش یک تفکر فقر داشت یعنی همیشه برای نباختن بازی میکرد شما میبینید کیروش چقدر شو آف انجام میداد چقدر تبلیغات میکرد. اما همیشه ترسو بازی میکرد و هیچ وقت بازیهای ایران بیشتر از یک صفر و مساوی نتیجه کسب نمیکرد. اما اسکوچیچ اصلاً این همه تبلیغات و سر صدا ندارد. تیم با یک رویه همیشگی یعنی آن فوتبالی که ما همیشه از ایران انتظار داشتیم، بازی میکند، برای بردن تیمش رو میفرستد، داخل زمین نه برای نباختن.

ثروتمندان متعهد هستند که ثروتمند باشند
دومین موضوع: که خیلی مهم است این که ثروتمندان متعهد هستند که ثروتمند باشند فقرا فقط میخواهند ثروتمند بشوند و پول به دست بیاورند و خودشان رو متعهد به این کار نمیدانند. ثروتمندان در زندگی هدف دارند و فقط برای پول کار نمیکنند. خوشبختی و موفقیت در یک کسبوکار برای آنها خیلی از پول مهمتر است. متعهد بودن یعنی اینکه حسابی باور دارند و متعهد هستند. برای رسیدن به اهدافی که کاملاً بر روی کاغذ نوشتند.
ثروتمندها بزرگ فکر میکنند
بحث سوم این که ثروتمندها بزرگ فکر میکنند و فقرا کوچک فکر میکنند، واقعاً یکی از مهمترین تفاوتهای آدمهای موفق و ثروتمند نوع نگاه آنها به زندگی است. من همیشه یک مثال شخصی دارم میگویم یک قیف را اگر تصور کنید یک دهانه بزرگ دارد و یک دهانه کوچک، آدمهای ثروتمند همیشه از دهانه کوچک به دنیا نگاه میکنند. یعنی از دهانه بزرگ دنیا را میبینند اگر فرض کنیم یک ذرهبین هست بزرگش میکنند و دنیا را میبینند اما آدمهای فقیر همیشه سر بزرگ رو جلوی صورتشان میگیرند و یک فضای کمی رو میبینند.
خیلی وقتها متوجه میشوید که آدم های فقیر در مورد موضوعات دم دستی و معمولی صحبت میکنند خیلی وقتها وقتی وارد مطب یک پزشک میشوند. شروع میکنند. بیمارها رو شماردن و بعد ضرب در مبلغ حق ویزیت می کنند.،به ازای حق ویزیتی که پزشک می گیرد در یک روز چقدر درامد دارد، در یک ماه چقدر درامد دارد. ولی شما بندرت می بینید یک آدم ثروتمند اینطور چیزها اصلا جزئی از ارزشهای ذهنیش باشد.

تمرکز بر روی کار و تمرکز درونی:
بحث چهارم تمرکز هست آدمای پولدار و ثروتمند روی فرصتها و حل آنها تمرکز دارند، یعنی دنبال این می گردند ببینند، کجای جامعه یک نیاز هست که اون نیاز را برطرف کنند. مثلاً اسنپ درسته که بخشی از آن کپی از اوبر است، ولی خیلی ها می توانستند، این نیاز را شناسایی کنند، اما فقرا روی موانع و مشکلات تمرکز میکنند یعنی ثروتمندان دنبال این هستند که مشکل را حل کنند و در ازای حل آن مشکل پول در بیاورند، اما فقرا به آن مشکل فکر میکنند و ان مشکل را توی ذهنشان بزرگ می کنند، حلش نمی کنند.یک مثال خیلی ساده، من یک آگهی تبلیغاتی توی شهر خودمان دیدم،
نوشته بود اجرای آسانسور بدون اتاقک، خوب این یک مشکل را شناسایی کرده و راهکار را شرکت ایرانی یا خارجی حل کرده این یک فضای زیادی از پشت بام همه منازل می گیرد یک فضای زیادی را باید مجوز شهرداری بگیرد هزینه ساخت بدهید، این نیاز را شناسایی کرده و باید رفع بشود و در ازای رفع این مشکل کلی درآمد برای خودش کسب میکند.
ثروتمند افراد موفق را تحسین میکنند.
مردم پولدار و ثروتمند معمولا آدمهای موفق و ثروتمند دیگر را تحسین میکنند، امّا فقیرها همیشه از آدمهای ثروتمندان و موفق بیزارند، همیشه در موردشان یک سلسله ذهنیاتی دارند و آنها را تکرار میکنند. اما شما وقتی وارد فضای کسب و کارهای آدمهای موفق می شوید. می ببینید یکی از چیزهایی که خیلی برای بیزینس من های بزرگ مهم است این است که تلاش میکنند با بقیه بیزینس من ها ناهار کاری داشته باشند شام کاری داشته باشند خیلی وقتها می روند درس بگیرند میروند از تجربیات انها استفاده کنند.
ثروتمندها را به شکل یک آدم های دزد و متقلب نگاه نمیکنند و از آنها متنفر نیستند می گویند او یک ادم پرتلاش و زحمتکش و نخبه است برویم ببینیم چه کار کرده که ما میتوانیم از او یاد بگیریم خیلی وقتها با آموزش دیدن از آدمایی که موفق تر هستند آدمهایی که تجربه ای رو کسب کرده اند این آموزشها را یاد میگیرند با تلاش، نه اینکه فقط یک لحظه یه آموزش رو یاد بگیرد و ول کند، نه، تا انتهایش دنبالش میرود و تلاش ان ثروتمند را با تمام وجود برایش ارزش قائل است.

افراد پولدار همیشه تبلیغ میکنند
افراد پولدار برای محصول یا خدمت شان همیشه تبلیغ میکنند، اما فقرا تبلیغ یک محصول یا خدمت را زشت می دانند. اما ثروتمند از هر اتمسفر، فضا و هر شبکه سازی ای که نیاز باشد (که انشالله شبکه سازی را در دو سه درس کار خواهیم کرد) خیلی تلاش میکنند که محصول یا خدمشان را به دیگران معرفی کنند، آدم های بیشتری آنها را بشناسند. اما فقرا از تبلیغ کردن از معرفی خدمت محصول یا خدمت شان خجالت می کشند.
آدم های پول دار گیرنده های نعمت خداوند هستند.
هفتمین موضوع که برای درس پنجم است آدم های پولدار گیرنده های فوق العاده ای هستند و فقرا گیرنده های ضعیفی هستند. یعنی هر نعمت و ثروتی که به سمتشان می اید میگیرند. میبینید برای یک مبلغ جزیی چانه میزنkد بعد با خودتان میگویید با این همه ثروت چرا اینقدر چانه میزند? او ارزش پول را میداند، می داند برای پول چقدر باید تلاش بکند که به دستش بیاورد و می بینیم برای بلیط یک مسابقه فوتبال وی آی پی، وقتی مثلا مسابقات خیلی پرطرفدار است چانه میزند می ایستد صبر میکند عجله نمیکند سریع اقدام نمی کند. شاید کل پول برای ان شخص هیچ مبلغی نباشد، ولی ذهنش یاد گرفته که پول ارزشمند است، نباید به راحتی خرجش کنم، و از دستش بدهم می توانم، برایش چانه بزنم.
امیدوارم این هفت موضوع را چند بار گوش کنید. و ارام آرام این ذهنیت های گذشته را از ذهنتان بیرون کنید و تفکرات مثبت و مشابه افراد موفق و ثروتمند را جایگزین کنید. به امید خدا برای درس بعدی (قدم شش) 7 مورد دیگر از تفاوت فقرا و ثروتمندان را خدمتتان خواهم گفت. موفق باشید. برای مطالعه یا شنیدن فایل صوتی قدم چهار لطفا اینجا کلیک کنید و برای ادامه درس قدم ششم اینجا کلیک کنید. هر عزیزی که دوره آموزشی رایگان دارد. می تواند براحتی از فضا و امکانات سایت سعید کاظمی استفاده کند و فایلهای ویدئویی و صوتی را بنام خودش با دیگر فارسی زبانان به اشتراک بگذارد. کتاب بسیار خوبی که این مفاهیم را به صورت کاملتر می توانید. انجا یاد بگیرید. کتاب اسرار ذهن ثروتمند هارو اکر می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.